Kampioensclubmatch zondag 4 juni 2023

Bij Kasteel de Haar is het goed toeven en zeker als het landgoed volgepakt staat met kraampjes en tenten met allerlei aan Italië gerelateerde producten en bedrijven. De Vereniging is erg blij dat zij het voor elkaar heeft gekregen dat de KCM voor de Spinone en Bracco Italiano dit jaar onderdeel kon zijn van dit Italiaanse evenement. We hebben kunnen genieten van een prachtige en sportieve dag bij Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Keurmeester Lida Reeskamp-Blok had op deze dag 44 van de 47 ingeschreven honden te keuren. Het was fijn om te zien dat keurmeester Lida Reeskamp ruim voldoende de tijd nam voor alle honden die in de show ring werden gepresenteerd. Dit resulteerde in een zeer positieve, gemoedelijke sfeer in en buiten de showring. Wij bedanken de keurmeester nogmaals hartelijk.
Omdat het aantal inschrijvingen voor de Bracco Italiano boven een bepaald aantal honden betrof konden de verworven Kampioenschap punten voor dit ras worden verdubbeld.

Zestien ingeschreven Spinoni werden dit jaar als eerste gekeurd. Hierna waren de 28 Bracchi Italiani aan de beurt. En zoals ieder jaar aan het einde van de ras keuringen hadden we nog de de Best in Show viering, alwaar de Beste honden in de Show werden verkozen.

De Vereniging bedankt de deelnemers voor hun inschrijvingen. Wij hopen dat we de leden hebben kunnen overtuigen dat het een echt feestje is om deel te nemen aan een VISJ Vereniging evenement.

Op het ledenblog zijn de foto’s van Ruud Lauritsen terug te zien.
VISJ LEDEN BLOG Nog geen toegang? Schrijf even een email naar de secretaris. Email : secretaris@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl

De resultaten staan op de webpagina hier.

 

Zonder vrijwilligers en donateurs wordt geen enkel evenement een feestje, daarom bedankt de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden de volgende mensen en bedrijven nogmaals hartelijk.

Donateurs: Eukanuba, Salvatore La Spada, Len en Bakker en Jaap Muller
Ringondersteuning: Schrijver Linda Rutte en ringmeester Naomie Versluijs
Fotograaf: Ruud Lauritsen
Clubmatch organisatie: Tina Steffens en Linda Rutte

Gerelateerde berichten


    Geen reactie's

    Geef een reactie