Lid worden van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden

De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) behartigt de belangen van de Bracco Italiano en Spinone in Nederland.

De VISJ is opgericht in 2010 en is de officiële rasvereniging voor de Bracco Italiano en Spinone. Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) behartigt de belangen van de Bracco Italiano en Spinone in Nederland. Op deze website vindt u informatie over deze rassen en onze vereniging.

De oprichters van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden hadden een heel duidelijk beeld voor ogen. “Het zou een vereniging moeten zijn van de leden, niet van een bestuur. De interactiviteit zou groot moeten zijn en daardoor zou een hechte gemeenschap kunnen ontstaan. Door deze website in te richten voor het gemak van de leden en het nemen van initiatieven, maken wij het mogelijk om met elkaar dingen te ondernemen, die we normaal alleen zouden doen, of nooit… Met ‘WIJ’ bedoelen we alle leden, dus niet alleen het bestuur. Het bestuur draagt slechts uit, dat wat de leden wensen voor hun vereniging.

Meld je hier aan om lid te worden

 

voor slechts €15,00 per jaar

 

Aanmelden

Website en Social Media

De VISJ heeft een webpagina en een Facebookpagina waar informatie, foto’s, verhalen en aankondigingen van evenementen van leden kunnen worden gedeeld. U kunt ons helpen de informatie actueel te houden.

Om de website zo interactief mogelijk te maken ontvangen we graag leuke berichtjes over uw honden of berichten om activiteiten aan te kondigen (een wandeling, een cursus, een discussie, ga vooral veel dingen samen doen, vrijblijvend, wel zo gezellig.)

Uw lidmaatschap opzeggen?

Dat vinden wij natuurlijk enorm jammer, graag zouden wij van u vernemen waarom u geen lid meer wenst te zijn.

Verder wijzen wij u op de volgende regels uit het huishoudelijk reglement:
Zij die hun lidmaatschap der vereniging wensen te beëindigen, dienen dit uiterlijk voor 31 december van het lopende kalenderjaar schriftelijk aan de secretaris kenbaar te maken. Heeft opzegging voor die datum niet plaatsgevonden, dan is men verplicht de contributie over het gehele daaropvolgende kalenderjaar te voldoen.
U kunt het gehele reglement hier lezen

Aanmeld formulier

Vul het onderstaande formulier in. Zodra u als lid bent goedgekeurd ontvangt u een contributienota die wij u verzoeken per omgaande te betalen.

Het lidmaatschap kost 15 euro per jaar. Wordt U na 31 juli lid. Dan betaald U voor het lopende kalenderjaar de helft van de jaarlijkse contributie. Mits U gelijktijdig de jaarcontributie voor het volgende kalenderjaar betaald. Het totaal bedrag is dan 22,50 euro.

    Contact gegevens:

    Adres gegevens:

    Fotogalerij