VISJ Kampioensclubmatch 2024

Met trots kondigen wij de Kampioensclubmatch (KCM) van onze vereniging aan, die zal plaatsvinden op 26 mei 2024 in Werkendam. Deze dag belooft een viering te worden van de prachtige eigenschappen van onze geliefde rassen en een unieke gelegenheid voor fokkers, eigenaren en liefhebbers om samen te komen.

Details:
Datum: 26 mei 2024
Locatie: Seleviahoeve, Kooike 2, 4251 NE Werkendam

Wat kunt u verwachten:
Keuringen: Ricky Lochs, groot liefhebber van onze rassen, hebben we bereid gevonden om keurmeester te zijn deze dag. Zij beoordeelt de deelnemende honden volgens de ras standaarden. Ricky zal geassisteerd worden door een aantal ringmedewerkers die ook opgaan voor het rasexamen van de Raad van Beheer op 6 juli en 7 september en deze dag als een mooi stage kunnen beschouwen.

Gezelligheid:
Een dag vol enthousiaste gesprekken, nieuwe vriendschappen en gedeelde passie voor onze prachtige rassen.

Hoe kun je deelnemen:
Om als exposant deel te nemen aan deze fantastische dag, dient u zich in te schrijven via deze link De sluitingsdatum voor inschrijvingen is 14 mei 2024.

Wij hopen van harte op een grote opkomst van onze leden op deze bijzondere dag. Ook als u niet showt bent u natuurlijk van harte welkom! Laten we samen de schoonheid en diversiteit van de Bracco Italiano en Spinone Italiano vieren! Heeft u vragen of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via secretaris@visj.org.

Met enthousiasme kijken wij uit naar een succesvolle en gezellige Kampioensclubmatch 2024!

 

Gerelateerde berichten


    Geen reactie's

    Geef een reactie