Prachtige Introductiedag Veldwerk!

Prachtige Introductiedag Veldwerk!Voor al onze leden die willen kennismaken met het echte Veldwerk! Op zondag 21 april a.s. gaan David Luteijn en Katty Houtmeyer, onze Bracci en Spinoni laten kennismaken met veerwild. De introductiedag is bedoeld voor onervaren honden en/of onervaren voorjagers.

Details:
Datum: 21. april
Locatie: Gembloux, België,

De introductiedag is bedoeld voor onervaren honden en/of onervaren voorjagers.  Het veldwerk is gebaseerd op de jachtpraktijk, met name op het “werk voor het schot”, waarbij de hond aan het werk is voordat het schot valt. En dat werk is het opzoeken van het veerwild in het veld. De hond gebruikt hiervoor zijn neus en geholpen door de wind doet hij zijn werk, zijn passie!

Hoe ziet de dag eruit?
We starten om 9:30. Na de koffie met croissant legt David ons de theorie van het veldwerk uit en daarna ga je met je de hond, onder begeleiding van Katty en David, aan het werk in het veld. Ook voor de lunch wordt gezorgd en aan het eind van de dag, rond 18:00, weet jij zoveel meer over het veldwerk en is je hond lekker moe en tevreden!

De dag gaat door bij 8 deelnemers. De kosten voor deze dag is per combinatie (voorjager met hond) 80 euro. Hiervoor krijg je een geweldige dag, inclusief koffie/thee met croissant in de ochtend, aangeboden door David en soep, stokbrood en ander lekkers tijdens de lunch, die door de VISJ wordt verzorgd

Het maximum aantal deelnemers is 15, dus meld je snel aan!  Wil je deze unieke introductiedag meemaken, meld je dan vóór 31 maart aan door een mail te sturen naar secretaris@visj.org met daarin vermeld:

* Je naam en telefoonnummer
* Ras, naam en leeftijd van je hond

Zodra de dag definitief is ontvang je een factuur. Zodra we je betaling binnen hebben is je deelname definitief en ontvang je alle details over deze dag. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op

Gerelateerde berichten


    Geen reactie's

    Geef een reactie